Εισαγωγικό Σημείωμα

Ο άνθρωπος πάντα αναζητούσε την αλήθεια, την αλήθεια που θα του έδινε απαντήσεις στα ερωτήματά του, στις απορίες του, στους φόβους του… Ακόμα ψάχνει…και πάντα θα ψάχνει… Μέχρι να βρει την αλήθεια που θα τον λυτρώσει! Την αλήθεια που, κάποιοι για τους δικούς τους μυστικούς λόγους, δεν θέλουν να αποκαλυφθεί!

Όμως, υπάρχει μια μικρή ομάδα ανθρώπων, ψιλιασμένων, που ανάμεσά τους πιστεύουμε ότι είστε και εσείς, που δεν καταθέτουν τα όπλα, δεν έχουν κουραστεί να ψάχνουν κι αν κάτι βρουν, το μοιράζονται με τους υπόλοιπους.

Αυτό περιμένουμε από εσάς. Να μοιραστείτε μαζί μας τις ανησυχίες σας, τις γνώσεις σας και τον προβληματισμό σας.  Να φέρουμε κι άλλους στην ομάδα! Να μην είμαστε πια οι λίγοι! Γιατί πραγματικά είμαστε πολύ λίγοι!

Ο κόσμος  που ζούμε, πραγματικός ή φανταστικός όπως θέλετε πείτε τον, κρύβει μυστικά και γνώση που έχουν χαθεί μέσα στη λήθη του χρόνου. Εμείς όμως, με τη δική σας συμβολή, θα προσπαθήσουμε να τα φέρουμε ξανά στο φως της αλήθειας και που ξερετε; Ίσως «πληγώσουμε», όντας μια γροθιά, το matrix του ορατού κόσμου! Καλώς Ήρθατε!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Εισαγωγικό Σημείωμα

  1. Ο/Η mimis λέει:

    αφου ευχηθώ καλες αναζητήσεις και καλά ταξίδια να ευχαριστήσω τον admin για την δημιουργική αρχή και προσπάθεια στην κατανόηση του ορατού και όχι μόνο κόσμου . Παιδιά μόλις γύρισα απο την προβολή της ταινίας η τελετή(the rite) εξαιρετική !Δένει απόλυτα με το αντικείμενο των αναρτήσεών σας.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Σχολιάστε